Current track

Title

Artist

Current show

NIGHT SHIFT

12:00 am 7:00 am

 

Upcoming show

GOOD TIMES MORNING

7:00 am 10:00 am

 

Current show

NIGHT SHIFT

12:00 am 7:00 am

Upcoming show

GOOD TIMES MORNING

7:00 am 10:00 am

 


Revolution Slider Error: Slider with alias carusel-2 not found.
Maybe you mean: 'activ-r80' or 'travel'

“N-om fi un pic maniaci cu the 80’s? Adica muzica buna s-a scris si alaltaieri si in 30 de ani de radio am ascultat si descoperit muzica buna oriunde. Din desert la Tinariwen pana in piata Romana la Alifantis. Dar pana la urma, stii cum e: nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie. Daca ma uit la CD-urile din masina si la povestile din inima, intr-adevar, anii 80′ au ramas intr-un fel special in mine” spune Alina.
Si nu, nu suntem chiar maniaci. O sa ascultati si 70′, si 90′ si or sa scape si-un 50′, si niste 60′. Dupa cum ni se arata intr-o oarecare zi. Ce vrem noi sa zicem insa e de fapt “muzica buna”. Muzica aia care a trecut si mama testelor timpurilor, aia care si la 40 de ani vechime te scoala din morti. Cea care-ti da voce sa o canti treaz. Muzica pe care o stii de nici nu stii ca o stii. Muzica aia care ti-a ramas pe vreo caseta veche, aia care ti-a ramas intr-un colt de inima.
Ca noi, mai mamaie si mai tataie, asa, ne bucuram sa ne aducem aminte de ea. Si poate si tu.
Din cand in cand o sa ne mai vedem cu totii pe pagina de facebook. Mai un zambet, mai o gluma, mai un invitat. Ne tinem la curent ascultatorul cu ce am mai facut, ce avem de gand sa facem. Transparent, cum place la roman. Cu muzica, asa cum place (speram) oricui.

So, talk less, play more. Play Radio 80!