Current track

Title

Artist

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

 


SAMBATA

NIGHT SHIFT

00:00SAMBATA

00:00SAMBATA

Noaptea nu dormim. Stam un pic cu ochii inchisi. Cand si cand mai inganam un cantec, ne mai aprindem o tigare pe marginea patului, tragem masina pe dreapta si ne mai uitam la stele. Butonam, ne trec ganduri, ne aducem aminte de intamplarile zilei care s-a preschimbat in noapte, nu ne gandim la maine, e doar Acum. E noapte. Noaptea nu dormim. Dar nu ne impiedica nimeni sa visam un pic.

Learn more

GOOD TIMES MORNING

08:00SAMBATA

08:00SAMBATA

Diminetile noastre sunt antistress, lungi, vechi, masini putine, intersectii goale, locuri de parcare, deh, asa e in anii '80. Doar voi sunteti in mileniul III, agitati, aglomerati, deja enervati, putin obositi. Cand si cand mai si ascultati, iubiti, cantati, nu va mai luati atat de in serios!

Learn more

80’S WEEKEND

12:00SAMBATA

12:00SAMBATA

Nimic nu te mai opreste azi sa asculti ce vrei tu. E weekeeeeend, poftiti la 80's!

Learn more

PARTY TIME

21:00SAMBATA

21:00SAMBATA

Mai tineti minte "chermezele"? Cand ne strangeam care cu ce oua umplute, salata de boeuf, sandvisuri, cine aduce sucurile?, cine berile? Cand parintii plecau de acasa sau se duceau la "vecini"? Si era asa o frichineala in apartament pana spre dimineata cand ne lasam unii prin balcoane, altii cu noua cucerire prin locuri mai intunecoase, altii ramaneau cam singurei in fotoliu, lumina era mica si...eee, asta erau petrecile alea de inceput, prin Regie sau pe acasa pe la unii, pe la altii. Si cand ascultam dance cam asa...

Learn more