Current track

Title

Artist

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

 


DUMINICA

NIGHT SHIFT

00:00DUMINICA

00:00DUMINICA

Noaptea nu dormim. Stam un pic cu ochii inchisi. Cand si cand mai inganam un cantec, ne mai aprindem o tigare pe marginea patului, tragem masina pe dreapta si ne mai uitam la stele. Butonam, ne trec ganduri, ne aducem aminte de intamplarile zilei care s-a preschimbat in noapte, nu ne gandim la maine, e doar Acum. E noapte. Noaptea nu dormim. Dar nu ne impiedica nimeni sa visam un pic.

Learn more

GOOD TIMES MORNING

08:00DUMINICA

08:00DUMINICA

Diminetile noastre sunt antistress, lungi, vechi, masini putine, intersectii goale, locuri de parcare, deh, asa e in anii '80. Doar voi sunteti in mileniul III, agitati, aglomerati, deja enervati, putin obositi. Cand si cand mai si ascultati, iubiti, cantati, nu va mai luati atat de in serios!

Learn more

80’S WEEKEND

12:00DUMINICA

12:00DUMINICA

Nimic nu te mai opreste azi sa asculti ce vrei tu. E weekeeeeend, poftiti la 80's!

Learn more

JUST CONCERTS

18:00DUMINICA

18:00DUMINICA

In fiecare duminica, la Radio 80, concerte memorabile care au facut istorie, care trec dincolo de timp, sunet si atmosfera. Dire Straits, Bruce Springsteen, Queen, Michael Jackson, U2, Jean Michel Jarre, Pink Floyd, Dead Can Dance, Sting, Peter Gabriel, Johnny Cash, Simon and Garfunkel. Si nu numai. Pentru cunoscatori si urechi fine.

Learn more

Cafe Del Bar

20:00DUMINICA

20:00DUMINICA

Cafe Del Bar. Nu, nu e nici o greseala. Asta inseamna Cafe Del Mar si Buddha Bar. And more. Asta inseamna, pentru cei care acum dau cu urechea de stil, muzica lumii adunata intr-un deep feeling si stropita cu imaginatie, mare, munte, soare, planeta, cosmos si minunat. Un fel care nu se descrie, se simte. Neaparat cu toate castile pe urechi, departe de sunetele angoasante ale lumii.

Learn more