DUMINICA

NIGHT SHIFT

00:00DUMINICA

00:00DUMINICA

Noaptea nu dormim. Stam un pic cu ochii inchisi. Cand si cand mai inganam un cantec, ne mai aprindem o tigare pe marginea patului, tragem masina pe dreapta si ne mai uitam la stele. Butonam, ne trec ganduri, ne aducem aminte de intamplarile zilei care s-a preschimbat in noapte, nu ne gandim la maine, e doar Acum. E noapte. Noaptea nu dormim. Dar nu ne impiedica nimeni sa visam un pic.

Learn more

GOOD TIMES MORNING

08:00DUMINICA

08:00DUMINICA

Diminetile noastre sunt antistress, lungi, vechi, masini putine, intersectii goale, locuri de parcare, deh, asa e in anii '80. Doar voi sunteti in mileniul III, agitati, aglomerati, deja enervati, putin obositi. Cand si cand mai si ascultati, iubiti, cantati, nu va mai luati atat de in serios!

Learn more

80’S WEEKEND

12:00DUMINICA

12:00DUMINICA

Nimic nu te mai opreste azi sa asculti ce vrei tu. E weekeeeeend, poftiti la 80's!

Learn more

SUNDAY CONCERTS

18:00DUMINICA

18:00DUMINICA

In fiecare duminica, la Radio 80, un concert memorabil care a facut istorie, care trece dincolo de timp, sunet si atmosfera. Dire Straits, Bruce Springsteen, Queen, Michael Jackson, U2, Jean Michel Jarre, Pink Floyd, Dead Can Dance, Sting, Peter Gabriel, Johnny Cash, Simon and Garfunkel. Si nu numai. Pentru cunoscatori si urechi sensibile

Learn more

SUNDAY EVENING

19:00DUMINICA

19:00DUMINICA

Easy, de duminica seara, cand incepe sa se intromisioneze gandul pentru o noua saptamana...

Learn more

Cafe Del Bar

21:00DUMINICA

21:00DUMINICA

Cafe Del Bar. Nu, nu e nici o greseala. Asta inseamna Cafe Del Mar si Buddha Bar. And more. Asta inseamna, pentru cei care acum dau cu urechea de stil, muzica lumii adunata intr-un deep feeling si stropita cu imaginatie, mare, munte, soare, planeta, cosmos si minunat. Un fel care nu se descrie, se simte. Neaparat cu toate castile pe urechi, departe de sunetele angoasante ale lumii.

Learn more

Radio 80

Travel more, sing more.

Current track

Title

Artist

Current show

AFTERNOON ACTION

12:00 18:00

Current show

AFTERNOON ACTION

12:00 18:00