Radio 80

Talk less, play more!

Current track

Title

Artist

Current show

80’S WEEKEND

12:00 18:00

Current show

80’S WEEKEND

12:00 18:00


Sarpe

Cu peste 30 de ani de radio la activ, Sarpe este si la propriu si la figurat..un personaj. Un personaj de dincolo de microfon pe care cu greu il poti defini: DJ, realizator emisiuni, moderator, voce etc.

Cu mii, poate chiar cu zeci de mii de ore petrecute zile si nopti si saptamani, luni si ani in tot ceea ce inseamna Radio, fie el Fun Radio, fie Radio Contact, ProFM, Total sau Gold, producator de matinale cu voci care astazi se numesc Mihai Morar, Dobrovolski, Willmark sau Buzdugan, copyrighter al unor spoturi remarcabile realizate in studiouri de productie de la tot atatea radiouri, Sarpe este una din vocile inconfundabile: indiferent de trecerea anilor, a ramas la fel de graseiat. Ceea ce e inca o dovada in plus ca “defectul” poate fi talent, daca stii sa te joci..cu talent.

Trecut si el prin Scoala de Radiojurnalism BBC, nici n-ai zice ca la baza este…chimist. Ceea ce e inca o dovada in plus ca daca iti place ceva cu adevarat, poti si nu e niciodata prea tarziu pentru o reconversie mica (sau mare) profesionala.
Bogdan aka Sarpe s-a jucat pe multe frecvente si in multe emisiuni: de matinal, de zi, de noapte.

Pentru ca – spune Sarpe – “”nu e deajuns sa vorbesti. Trebuie sa si Spui. Si cand Spui, trebuie sa si Convingi””. Si pentru ca Sarpe sa fie intreg, o a doua pasiune s-a transformat incet in a doua meserie: filmmaker pentru clienti care revin in fiecare an si cu care lucreaza proiecte mari sau mici. La inceput ca un hobby, apoi ca a doua meserie, Bogdan isi
realizeaza propriile spoturi video, reportaje, interviuri si documentare.

Dar, indiferent cum ar fi, radioul ramane clar prima dragoste.