Primavara asta va astept in Iordania

Written by on March 16, 2023

Ya shabaab! Primavara asta ne vedem in #Iordania!✈️🐫
𝗦𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗩𝗼𝘆𝗮𝗴𝗲 de la Christian Tour sunt programele special concepute pentru o calatorie magica pe un taram de poveste de care m-am indragostit♥️fara drept de apel si care, iata, ma cheama inapoi.
Si in care vacanta, in aceasta primavara, voi avea bucuria si sansa sa va fiu indrumator.
Pe scurt, care va fi povestea noastra de Iordania:
vom privi un apus 🌄 cum altul nu-i, apusul in Marea Moarta, vom calatori pe urmele beduinilor in Wadi Rum 🚙, ne vom urca pe muntele Nebo si vom privi Pamantul Fagaduintei la fel cum a facut-o si Moise la vremea lui☀️, ne vom desfata in istoria, cultura si forfota capitalei Amman, vom vizita “Pompeiul Orientului”, Jerash, ne vom opri o clipa si vom inchide ochii a reverie la Bethany, locul in care a fost botezat Iisus, iar de la Marea Rosie, de unde, peste Golful Amman vom privi spre Israel si Egipt, pasii ne vor purta catre minunea lumii, Petra, care ne va lasa muti de uimire.
Aceasta este, in mare, sau, mai degraba, intre Marile Moarta si Rosie, programul la care am onoarea si bucuria sa va fiu ghid si indrumator in aceasta primavara.
In linkul asta aflati tot programul despre aventura in care va astept sa impartim impreuna un loc plin de istorie si minune, fie in primavara lui 2023, fie in toamna.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Radio 80

Travel more, sing more.

Current track

Title

Artist

Current show

AFTERNOON ACTION

12:00 18:00

Current show

AFTERNOON ACTION

12:00 18:00