Current track

Title

Artist

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

 


Un radio de bosorogi, asta e!

Written by on January 13, 2023

“baaaai, nu va asculta nimeni radiou’ asta de bosorogi!”
da, stim.
“nu asculta nici dracu’ radio online!”
si asta stim. ca sa vezi ce de chestii stim.
“pai si atunci de ce il mai faceti daca nu va asculta nici dracu’?!?!”
1. pentru ca stim sa facem si putem; si putem sa-l facem si sa-l mesterim in toate cotloanele lui, pe bugetul mic dat, buget adunat de noi si doar de noi, no sponsor, no reclame, no donatori; ne tinem departe de orice fel de forma de donatie, sponsorizare etc tocmai ca sa-l facem fix cum ne place, cand ne place. nu facem nici un compromis la placerile noastre (sic!).
2. pentru ca vrem si avem chef si stare.q.e.d.
3. pentru ca, in primul rand, ne place noua, cei care il facem, sa-l ascultam. daca il mai asculta inca doi, trei, cinci, din cand in cand, impreuna cu noi, si se bucura la muzica, nu putem decat sa ne bucuram inca odata. inseamna ca mai sunt inca vreo cativa acolo, dincolo, care reactioneaza la aceeasi chimie a sunetului precum a noastra;
4. nu facem “radiou’ asta” pentru “marele public”; #radio80 nu e pentru gloata si nici nu avem pretentia asta, dincontra. e doar pentru putini, cei care in anii 80′, 90′ si-au trait o tinerete mai mult sau mai putin frumoasa dar care acum, cand aud la Radio 80 o piesa isi aduc poate aminte “mai tii minte, pe piesa asta am facut/am fost/eram etc etc”. nu dam premii, nu aruncam momeala castigurilor de orice fel, doar doar o sa ne asculte pe noi mai multi decat “pe ceilalti”. by the way: unele dintre cele mai ascultate radiouri online sunt cele de trash manele in regiunea asta primitiv balcanica. deci nu, multumim frumos, duca-se in tarcul lor. n-avem nevoie de umplutura. putini si buni, multumim ca sunteti.
5. il mai facem ca sa ne refugiem din fata unui real fals si pictat in culori tipatoare, umflat cu injectii in cohones de procesoare, doar doar o da din coada. ne-am sastisit de zgomot si poleiala, gafaiala si sforaiala. vrem putina liniste in cap si atunci ne punem castile si dispar toate latraturile, putem sa ne vedem linistiti de treburi, ceea ce va dorim si voua. nu vorbim, doar cantam, nu intrerupem sirul gandurilor cu “interventii”, doar ptr ca trebuie sa ne facem norma de 3 sau 5 pe ora si “trebuie sa zic ceva…”. n-ai sa vezi. si nici n-ai sa auzi. doar muzica. ne face sa think more, cand vorbim less.
concluzie: deci da.
ca sa fie clar si pentru șoșoci.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading