Current track

Title

Artist

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

Current show

GOOD TIMES MORNING

06:00 12:00

 


Marylin Monroe & Albert Einstein??

Written by on May 30, 2020

Moartea lui Marilyn Monroe ramane unul dintre cele mai mari mistere ale secolului XX. In romanul sau, “The Empty Glass” , scriitorul JI Baker impleteste faptele cu legenda pentru a crea un thriller care va pune la indoiala tot ce credeai ca stii despre Marylin Monroe. Ca un omagiu adus lui Marilyn, am spicuit cateva fapte putin cunoscute despre ea. Vezi daca ai auzit de vreunul dintre acestea …

1. Este posibil ca Marilyn Monroe sa fi avut o aventura cu Albert Einstein

La sfarsitul anilor 1940, actrita Shelley Winters a impartit un apartament cu Marilyn Monroe, iar in autobiografia sa, Winters a sustinut ca Monroe a lasat sa se inteleaga despre o aventura cu Albert Einstein.

2. Marilyn Monroe a crezut ca actorul Clark Gable este tatal ei

Mama lui Monroe avea pe peretele ei o fotografie cu un barbat cu care se intalnise odata. ,,Avea o mustata subtire ca Clark Gable”, isi amintea Monroe. “Am intrebat-o pe mama cum se numeste. Nu mi-a raspuns.” In 1935, Monroe a mers sa vada un film numit “China Seas” , cu Gable si Jean Harlow in rolurile principale, si din acel moment, Gable a devenit ,,omul pe care l-am crezut tatal meu”, a spus Monroe.

3. Marilyn Monroe a trebuit sa fie cusuta literalmente in faimoasa ei rochie cu margele “Happy Birthday, JFK”

In 19 mai 1962, cand Monroe a urcat pe scena de la Madison Square Garden pentru a-i canta presedintelui ,,La multi ani”, si-a aruncat blana de pe umeri. Din multime s-a auzit rumoare. Oamenii credeau ca este complet goala. Dupa acea seara, Adlai Stevenson, unul din politicienii vremii invitat la eveniment, a declarat: “Nu cred ca am vazut pe cineva atat de frumos ca Marilyn Monroe in acea noapte. Purta piele si margele. Nu am vazut margelele!”

4. Mama lui Marilyn Monroe a fost internata cu schizofrenie paranoica

Boala mentala a bantuit familia lui Monroe. Bunica ei materna s-a sinucis iar mama ei (Gladys Eley) a fost internata in Rockhaven, un sanatoriu de lux, dupa ce a murit Marilyn. Cand a fost intrebata despre faimoasa ei fiica, a spus: ,,Nu am auzit niciodata de Marilyn Monroe”.

5. Marilyn Monroe s-a prefacut a fi o femeie pe nume Zelda Zonk

Cand nu dorea sa fie recunoscuta, Marylin Monroe purta o peruca intunecata si ochelari de soare. Parea capabila sa se transforme dupa bunul plac in Marilyn Monroe, personajul creat de ea dar cand dorea sa evite acest lucru, devenea o persoana ,,normala” prin Zelda.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading